gerbuk.JPG

На підсумковій апаратній нараді, яку сьогодні провів міський голова Олександр Заборовець, керівники звітували про пророблену роботу, розповіли про наявні проблеми  та ділились перспективами діяльності на наступний рік.

В інформаціях говорилось про проблеми, які потребують нагального вирішення. Зокрема, як зазначив керівник міської лікарні, проблемами, які є найбільш актуальними на даний час, є недофінансування установи, відсутність необхідного обладнання та кваліфікованих спеціалістів, а також плачевний стан даху  приміщень поліклініки та міської лікарні.

Керівник КВП «Водоканал» Василь Паламарчук доповів про значне зношення мережі водопостачання, що призводить до частих поривів, на ліквідацію яких залучаються працівники при тому, що на підприємстві є заборгованість з виплати заробітної плати.

Заслухавши керівників, міський голова призначив низку нарад, де будуть більш детально обговорені питання вирішення проблем,  дав доручення сформувати  чергові бригади для моніторингу та оперативного реагування у період вихідних та святкових днів, дав настанови на подальшу роботу.

Зокрема Олександр Анатолійович наголосив, що всю свою діяльність ми маємо планувати з урахуванням того, що до складу Ватутінської громади увійшли ще три населені пункти, жителі яких можуть отримувати всі послуги в установах міста.

Наголошував міський голова і на дотриманні етики спілкування з відвідувачами, зазначивши, що люди повинні від посадовців отримувати вичерпну інформацію з питання, з яким вони звертаються до органів місцевої влади, з максимальним наданням допомоги. При цьому бути виваженими, ввічливими та толерантними.

Керуючий справами виконкому Лариса Гурцак інформувала посадовців щодо дати проведення наступного засідання виконавчого комітету та про порядок і терміни підготовки проектів рішень.  

Перший заступник міського голови Зоя Ляпун розповіла про вимоги до документів, які готуються структурними підрозділами, та акцентувала увагу на  необхідності дотримання інструкції з діловодства.

Секретар міської ради Алла Чорнобай зазначила дату проведення наступного сесійного засідання.

На останок міський голови привітав всіх з прийдешніми новорічними і Різдвяними святами та побажав натхнення, згуртованості та наполегливості в роботі задля добробуту громади.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики