gerbuk.JPG

З кожним роком зменшується кількість ветеранів, молодість яких обпалена буремними роками Другої світової війни. Донедавна в місті їх проживало 7. Нині лише п’ятеро. 17 грудня відійшов у вічність Баркар Василь Кирилович, а 18 грудня перестало битись серце Драчука Івана Павловича. Вічна їм пам'ять.

Відходить ціле покоління, і ми маємо спішити скрашувати осінь їхнього життя приємними моментами, не забувати дарувати їм свою увагу, висловлювати повагу.

За ініціативи міського голови Олександра Заборовця та, за сприяння керівництва ТОВ «Комбінат баранкових виробів», ПрАТ «Ватутінський комбінат вогнетривів», ПрАТ «Агрохолдинг Авангард», та мережі магазинів «Хліб і до хліба», були сформовані новорічні подарунки нашим ветеранам.

За доручення міського керівництва, ветеранів Татієвську Діну Митрофанівну, Яневського Сергія Андрійовича, Ювченко Валентину Федорівну, Мельніченка Олексія Сидоровича та Коросташ Галину Рафаїлівну відвідали працівники управління праці та соціального захисту населення. Вони привітали ветеранів з прийдешніми святами та вручили подарунки.

Спішімо робити добро. Поспішаймо дякувати тим, хто у середині ХХ століття зміг перемогти нацизм і подарувати нам мирне небо.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики