gerbuk.JPG

17 грудня в приміщенні Черкаської обласної бібліотеки  відбулася нарада Управління культури та охорони культурної спадщини обласної державної адміністрації з питань звітності за 2020 рік та планування роботи на  рік прийдешній.

Від нашої громади на нараді був присутній начальник відділу культури і туризму Андрій Мартиненко. Розглядалися дуже важливі питання в тому числі і щодо децентралізації.

Дуже приємно, що  була високо відмічена он-лайн  робота наших творчих колективів. Незважаючи на карантин, усі працювали та намагалися якнайкраще представити своє місто на обласному рівні.

Начальник Управління культури та охорони культурної спадщини Черкаської ОДА Людмила Фіть вручила диплом  лауреата обласної премії імені Порфірія Демуцького в галузі народної художньої творчості народному аматорському жіночому вокальному ансамблю «Веснянка» Ватутінського міського Палацу культури (керівник – Ольга Матвійчук) за перемогу у номінації «вокальні ансамблі та ансамблі малих форм» та диплом І ступеня в номінації «зразкові театральні колективи» зразковому театральному колективу «На Біс» (керівник- Юлія Красільнік) обласного огляду-конкурсу театральних колективів «Яскраво, красиво, натхненно творчі несем надбання».

Директор КУ «ОЦНТ та КОР» Черкаської області Таміла Іванова вручила грамоту народному аматорському духовому оркестру Ватутінського міського Палацу культури (керівник – заслужений працівник культури України Михайло Панзюк) за участь у обласному святі духової музики та диплом І ступеня народному аматорському жіночому вокальному ансамблю «Веснянка» за перемогу у обласному  фестивалі-конкурсі «Народ мій є, народ мій буде».

Інформація відділу культури і туризму