gerbuk.JPG

Відповідно до плану роботи, 16 грудня відбулось засідання колегії відділу освіти, на якому було розглянуто низку важливих питань.

У роботі колегії взяли участь перший заступник міського голови Зоя Ляпун, начальник відділу освіти Сергій Бурбело,  головні спеціалісти відділу освіти, завідувач методичного кабінету та методисти методичного кабінету відділу освіти, директори дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, члени колегії.

Було обговорено питання Державного стандарту Нової української школи у 2020 – 2021 навчальному  році початкової школи закладів загальної середньої освіти, особливості організації освітнього процесу в третьому  класі, оцінювання учнів, оформлення свідоцтва досягнень для кожного учня.

Колегія заслухала виконання міської програми роботи з обдарованою молоддю на 2016-2020 роки та  програми підтримки української мови в Черкаській області на 2017 – 2020 роки та рекомендувала продовжити дію цих програм на наступні 5 років. Також були розглянуті питання щодо необхідності підвищення кваліфікації педагогічних працівників  у 2020 році та проаналізовано стан роботи із зверненнями громадян, які надійшли  до відділу освіти у поточному році.

Обговорювалися і інші важливі питання, зокрема керівники закладів стурбовані видатками коштів із місцевого бюджету на 2021 рік на розвиток матеріально – технічної бази закладів освіту, що є на сьогодні актуальним та важливим для освітнього процесу.

Інформація відділу освіти