UAEU2.JPG

Шановні працівники судової системи!

Щиро вітаю вас з професійним святом!    

Ви  присвятили своє життя надзвичайно важливій, почесній і нелегкій справі – служінню правосуддю, яка вимагає від суддів та працівників судових органів високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості справі та наполегливості.

Судова гілка влади стоїть на захисті прав і свобод українського суспільства, яке обрало європейський шлях розвитку. Тому наближення вітчизняного судочинства до європейських стандартів визначено серед найпріоритетніших напрямків демократичних перетворень в нашій країні.

Ваша діяльність має надзвичайно важливе значення в утвердженні принципу верховенства права. Неупереджене, незалежне і справедливе правосуддя – запорука суспільної злагоди, довіри громадян до влади. Попри труднощі, своєю щоденною працею ви забезпечуєте функціонування складного механізму судової влади в Україні. Вірю, що ваш професіоналізм, відданість справі, вірність присязі, відповідальність та сумлінне виконання обов’язків стануть запорукою нинішніх і майбутніх досягнень системи правосуддя нашої країни та дадуть кожному громадянину можливість реалізувати право по захисту своїх прав та свобод.

З нагоди професійного свята бажаю вам енергії та наснаги, міцного здоров’я й родинного затишку. Нехай в усьому вас супроводжує успіх, а удача та професійні успіхи будуть постійними супутниками у житті. Нехай кожний день повниться плідним змістом і наближає до спільної мети — утвердження верховенства права в нашій державі.

З повагою міський голова Олександр ЗАБОРОВЕЦЬ