UAEU2.JPG

21 грудня 1990 року створена Державна служба зайнятості, яка стала важливим  інструментом держави у сфері регулювання ринку праці й соціального захисту тимчасово незайнятого населення.

З 1 січня 1997 року розпочав роботу Ватутінський міський центр зайнятості. На той час в службі зайнятості працювала головний економіст Созонюк Тетяна Яківна.  Першим директором була Тихоненко Людмила Петрівна. З грудня 2002 року її наступником стала Пастернак Ольга Іванівна. Наприкінці 2017 року Ватутінський міський центр зайнятості продовжив свою роботу у якості філії Черкаського обласного центру зайнятості. Колектив очолила Бабенко Світлана Василівна.          

На сьогодні  державна служба зайнятості є посередником на ринку праці між роботодавцями і шукачами роботи, яка надає реальну допомогу людям у працевлаштуванні, а роботодавцям у підборі персоналу.

Нині за послугами до Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості активно звертаються шукачі роботи. Дедалі більше роботодавців стають партнерами служби зайнятості, бо на власному досвіді переконались у професійності, надійності, доброзичливості усієї команди фахівців філії.

Інформація Ватутінської міської філії Черкаського ОЦЗ