UAEU2.JPG

Днями перший заступник міського голови Зоя Ляпун провела робочу нараду зі старостами сіл Стецівки, Чичиркозівки та представником від с. Юрківки щодо оптимізації надання адміністративних послуг. На нараді були присутні завідувач центру надання адміністративних послуг Лариса Кохан, головні спеціалісти з ведення реєстру територіальної громади відділу «Центр надання адміністративних послуг Олена Якубовська та Наталія Пилипенко.

Зоя Миколаївна повідомила про те, що після об’єднання територіальної громади потрібно провести роботу по удосконаленню інформації, яка надходить до Єдиного державного демографічного реєстру. Відповідно до Закону України №888-VIII  від 10.12.2015 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» потрібно поновити та систематизувати відомості про жителів громади, а також потрібно провести роботу з удосконалення картотеки реєстрації особи та адресної картотеки особи за відповідними формами, передбаченими Постановою Кабінету Міністрів «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання» та Порядку передачі органами реєстрації інформації Єдиного демографічного реєстру».

Працівники центру надання адміністративних послуг надали представникам сіл методичні рекомендації по налагодженню роботи по обслуговуванню населення.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики