gerbuk.JPG

На цьому сьогодні наголосив міський голова Олександр Заборовець під час зустрічі з депутатами, які зібрались для вирішення спільних організаційних питань перед засіданнями профільних комісій.

Олександр Анатолійович закликав детально опрацювати всі питання порядку денного чергової сесії, на яку винесено рекордну кількість питань – 48, і особливу увагу звернути на проект Регламенту роботи ради, наголосивши, що це основний документи, який буде регламентувати роботу депутатського корпусу протягом всієї каденції. Він побажав депутатам плідної праці і виваженості у прийнятті рішень.

Секретар міської ради Алла Чорнобай обговорила з депутатами організаційні питання, а також надала комісіям проекти рішень, що виносяться на розгляд сесії, запланованої на 17 грудня.

Після цього всі п`ять постійних комісій провели свої засідання, на яких спочатку були обрані заступники та секретарі комісій, а потім розглянуті питання, що входять до сфери їх повноважень. За результатами засідань будуть оформлені протоколи, з якими можна буде ознайомитись на сайті міської ради в рубриці «Протоколи засідань постійних комісій».

Інформація відділу з питань внутрішньої політики