UAEU2.JPG

Сьогодні Ватутінський міський голова Олександр Заборовець провів першу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету, підпорядкованих підприємств та місцевих органів виконавчої влади.

Він представив свою команду, з якою протягом каденції буде реалізовувати взяті перед громадою зобов’язання. Це секретар міської ради Алла Чорнобай, перший заступник міського голови Зоя Ляпун, заступник міського голови Юрій Кубявка та керуючий справами виконкому Лариса Гурцак.

Звертаючись до присутніх, Олександр Анатолійович наголосив, що громада наша поповнилась трьома селами, тому зміни відбудуться не лише в організації діяльності міської ради, а робота буде направлена на розвиток новоствореної територіальної громади. Потрібно змінюватись самим, знаходити нові підходи у виконанні своїх посадових обов’язків, щоб громадівці відчули позитивні зрушення. Тому він висловив щире сподівання на розуміння та співпрацю.

Міський очільник наголосив на необхідності підготувати в першу чергу стратегію розвитку громади на п’ять років – це фактично план нашої діяльності з чітким баченням того, куди ми будемо рухатись. Тому дав керівникам відповідні доручення з означеного питання.

Керуючий справами виконкому Лариса Гурцак розповіла про зімни у порядку проведення засідань виконавчого комітету, кількість яких збільшується до двох на місяць. Також наголосила на необхідності  вчасного висвітлення проектів рішень на сайті.

Зоя Миколаївна, перший заступник міського голови, зазначила, що буде здійснено перерозподіл обов’язків між заступниками, який буде доведено керівникам. Вона також доручила керівникам підготувати аналітичні довідки про стан справ у відділах та наявні проблемні питання, а також проаналізувати доцільність та продуктивність діяльності дорадчих органів, що створені у структурних підрозділах, з метою доведення їх до ефективної кількості.

Про епідеміологічну ситуацію та зміни в законодавстві, пов’язану з поширенням коронавірусної інфекції розповів заступник міського голови Юрій Кубявка. Він також звернувся до керівників з проханням провести у своїх колективах роз’яснювальну роботу щодо неухильного виконання карантинних вимог.

На завершення наради, міський голова, побажав усім здоров’я, наснаги та активності у виконання своїх обов’язків.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики