gerbuk.JPG

Сьогодні перший заступник міського голови Юрій Кубявка провів робочу зустріч з начальником Звенигородського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Олександром Сіренком та заступником начальника Звенигородського відділу поліції Головного управління НП України в Черкаській області Сергієм Захарченком  по питанню здійснення моніторингу дотримання карантинних обмежень жителями громади, підприємствами та установами міста.  

В ході спілкування було зазначено, що в місті створено мобільну групу, яка здійснює моніторинг дотримання на території міста карантинних вимог, встановлених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, до якого наразі віднесено місто Ватутіне та село Скаливатка. Також вирішено, для більш ефективної діяльності групи, підсилити її правоохоронцями.

Вчергове звертаємось до містян з проханням об’єднатись у боротьбі з поширенням небезпечної інфекції та виконувати всі застережні заходи, передбачені законодавством з метою недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2. Масковий режим, використання антисептиків та ретельне миття рук, а також дотримання соціальної дистанції мають стати для кожного з нас обов’язковою звичкою, яка убереже нас і наших близьких від хворі.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики