UAEU2.JPG

На виконання  Протоколу №40 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30 жовтня 2020 року, на території м.Ватутіне та с.Скаливатка з 2 листопада 2020 року встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки. 

З 00:00 годин 02 листопада 2020 року на території м.Ватутіне та с.Скаливатка, додатково до наявних обмежень «помаранчевої зони», забороняється:

- проведення масових (культурних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів;

- діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів;

- відвідування закладів освіти здобувачами освіти;

- приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сферах культури;

- приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах;

- приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

- відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам,  що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

Тимчасово обмежується прийом громадян структурними підрозділами виконавчого комітету, Ватутінської міської ради, підприємствами, установами та організаціями. Їм рекомендовано перейти на  засоби віддаленого надання послуг. У виключних (крайніх) випадках здійснювати прийом громадян за умови наявності засобів індивідуального захисту відвідувачів.

Просимо громадян з відповідальністю ставитись до свого здоров’я та здоров’я близьких. Суворо дотримуватись карантинних обмежень, а також використовувати засоби індивідуального захисту, витримувати соціальну дистанцію, часто і ретельно мити руки та використовувати антисептики. Віддайте перевагу домашньому перебуванню та зменшіть кількість соціальних контактів.

При перших ознаках респіраторного захворювання терміново зверніться до свого сімейного лікаря.  

Пам’ятайте, вчасно розпочате лікування, збільшує шанс на успішне подолання хвороби.

Бережіть себе та своїх рідних. І будьте всі здорові.

Протокол засідання міської комісії ТЕБ та НС від 30.10.2020 року

Інформація відділу з питань внутрішньої політики