gerbuk.JPG

Напередодні Дня захисника України, з метою популяризації фізичної культури і масового спорту в місті, підвищення рівня спортивної майстерності, пропаганди здорового способу життя, піднесення рівня патріотичного виховання  та з нагоди Дня захисника України в нашому місті 12 жовтня, на міському стадіоні «Шахтар» та в стрілецькому тирі, відбулися змагання з військово-прикладного багатоборства серед допризовної молоді.

Проведення заходу було організовано сектором у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту спільно з Ватутінським міським комітетом товариства сприяння обороні України та відділом освіти.

Участь в змаганнях взяли чотири команди навчальних закладів міста – ліцеїв №1, №2, №5 та №6.

Учасників спортивно-масового заходу привітала завідувач сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова та побажала юнакам добра, довгих років мирного життя, незламної волі, бадьорості духу, богатирського здоров’я, високих досягнень і перемог.

         Основну програму заходу склали спортивні змагання між командами загальноосвітніх навчальних закладів міста, а саме:

  • стрільба з пневматичної гвинтівки (перемогу здобув учень ліцею №6 Олександр Попов);
  • підтягування на перекладині (перемогу здобув учень ліцею №5 Павло Меретуков);
  • метання гранати (перемогу здобув учень ліцею №2 Іван Білик);
  • біг на відстань 100 м (перемогу здобув учень ліцею №5 Іван Сподобаєв).

За загальними підсумками змагань І місце виборола команда ліцею №5, ІІ місце здобула команда ліцею №2, ІІІ місце – посіла команда  ліцею №1, ІV місце – команда ліцею №6.

Завершилися змагання нагородженням учасників заходу іменними  грамотами міської громадської організації ТСО України та командними грамотами і призами від виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Інформація сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту