gerbuk.JPG

Минуло чимало місяців з початку карантину. Служба зайнятості продовжує надавати послуги безробітним та роботодавцям.

Відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» статус безробітного надається особам працездатного віку  до призначення пенсії, які через відсутність роботи  не мають заробітку або інших доходів, готові та здатні приступити  до роботи.

Підходящою для безробітного вважається робота, що відповідає освіті, професії, кваліфікації особи з урахуванням транспортного обслуговування, заробітної плати за останнім місцем роботи, тривалості безробіття, а також потреб ринку праці.

Основні послуги державної служби зайнятості:

  • ПОСЛУГИ З ПОШУКУ ПОСТІЙНОЇ АБО ТИМЧАСОВОЇ РОБОТИ

     (служба зайнятості має одну з найбільших баз даних вакансій по всій Україні. Вакансії перевірені, актуальні, з офіційним працевлаштуванням)

  • ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ (в т.ч. тестування, задля оцінки можливостей, вибору напряму навчання чи професійного спрямування)
  • ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ (у тому числі в Центрах професійно-технічної освіти служби зайнятості: Львівський, Івано-Франківський, Дніпропетровський, Полтавський, Рівненський, Сумський, Харківський, Донецький, Луганський, Херсонський, Одеський)
  • СПРИЯННЯ У ВІДКРИТТІ ВЛАСНОЇ СПРАВИ
  • УЧАСТЬ У ГРОМАДСЬКИХ АБО ІНШИХ РОБОТАХ ТИМЧАСОВОГО ХАРАКТЕРУ.

З 1 СІЧНЯ 2019 РОКУ у службі зайнятості розпочали роботу особливі      консультанти – КАР’ЄРНІ РАДНИКИ, які супроводжують клієнтів під час перебування на обліку та допомагають приймати оптимальні  рішення задля якнайшвидшого працевлаштування.

Довідкову інформацію можна отримати за адресою:

м. Ватутіне, вул. Зоряна, 18б,  тел. (04740) 62119.

Інформація Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості