UAEU2.JPG

Щорічно 17 вересня своє професійне свято відзначають спеціалісти, що першими прибувають на допомогу коли трапляються події, які могли мати дуже сумні наслідки як для людини так і для матеріальних надбань: пожежі, паводки, землетруси та інші стихійні лиха. Це  працівники рятувальної служби.

З цієї нагоди перший заступник міського голови Юрій Кубявка привітав зі святом рятувальників 7 Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України в Черкаській області.

Юрій Богданович подякував працівникам ДПРЧ за оперативність у виконанні своїх професійних обов’язків під час нелегкої та небезпечної праці, за високе почуття відповідальності, за мужність і відвагу, адже їх робота тісно пов’язана з ризиком.

Побажав всім здоров'я, наснаги та терпіння у нелегкій праці, надійних товаришів, злагоди в родинах та Божого захисту від нещасть.

За сумлінне виконання службових обов’язків, значний внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби та з нагоди Дня рятівника, Юрій Богданович вручив почесні грамоти виконавчого комітету командиру відділення 7 ДПРЧ Олегу Комісарчуку, пожежному-рятувальнику Богдану Лисяному та водію 7 ДПРЧ Юрію Морозу.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики

Фото головного редактора міської газети «Місто робітниче» Анастасії Яніної