gerbuk.JPG

Одвічне питання турбує не одне покоління батьків: як правильно виховувати дитину? Що робити, аби вона виросла доброю людиною, розкрившись усіма своїми здібностями, аби змогла віддати людям те з чим прийшла у цей світ? Відповіді на ці та інші питання ми шукаємо разом з батьками на тренінгових заняттях з підвищення батьківської компетентності в рамках тренінгового курсу «Батьківство в радість».

Тема сьогоднішнього тренінгу «Навчи дитину необхідним навичкам» ще раз нагадала нам, що потрібно бути гарним прикладом для своїх дітей, пам’ятати про важливість раціонального харчування, дотримання правил особистої гігієни, яке дуже актуальне в період карантинних обмежень, і про необхідність створення батьками емоційного комфорту для дитини в сім’ї.  Дитині потрібні розумні правила та обмеження і саме батьки закладають змалечку ці основи життєвої компетентності своїй дитині, допомагають своїм чадам опанувати складну науку життя.

Ватутінський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочинає набір нової групи батьків на курс з підвищення батьківської компетентності в рамках тренінгового курсу «Батьківство в радість». Бажаючі можуть записатися по телефону 6-22-48, 0989601863 – Світлана Олександрівна або за адресою: м. Ватутіне вул.Сонячна, 4.

Ватутінський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді