UAEU2.JPG

Щорічно в другу суботу вересня відзначається День фізичної культури і спорту – свято, що уособлює велич сили духу, мужності та здоров’я. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.

З метою популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури і  спорту, підвищення рівня спортивної майстерності, організації змістовного дозвілля, пропаганди здорового способу життя, 11 вересня 2020 року в дитячо-юнацькій спортивній школі відбулися спортивні заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Відповідно до вимог Постанови  головного державного санітарного лікаря України №47 від 04.08.2020 «Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в деяких закладах фізичної культури та спорту на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (СОVID-19), кількість учасників заходу була обмежена.  У святковому заході взяли участь тренерський колектив та частково вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, чотири команди учнів ліцеїв №1, 2, 5, 6 та вчителі фізичної культури навчальних закладів міста.

З привітальним словом до учасників заходу звернулася завідувач сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова та побажала усім міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних вершин в ім’я процвітання України!

За вагомі досягнення в розвитку фізичної культури і спорту в місті та з нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації були нагороджені Іван Дудник та Сергій Піддячий, грамотами виконавчого комітету міської ради були відзначені Ілля Ульянов та спортивні колективи дитячо-юнацької спортивної школи і комунальних закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ліцеїв №1, №2, №5, №6.

Весела олімпійська руханка стала доречною розминкою для учасників свята, а родзинкою заходу були показові елементи олімпійських та не олімпійських видів спорту. Талановиті юні спортсмени мали змогу продемонструвати свої уміння та вправність в обраному виді спорту. Бажаючі повторити той чи інший елемент переконалися, що без спеціальних тренувань, це не просто.

В манежі під час «Стартів олімпійців» змагалися чотири команди ліцеїв №1, №2, №5, №6. Змагання відбулися дружньо, емоційно, завзято. Кожен учасник зумів показати свою винахідливість та спритність.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами та призами від виконавчого комітету міської ради.

Щиро дякуємо всім, хто приймав активну участь в організації та проведенні спортивного свята .

Інформація сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту

Фото головного редактора міської газети "Місто робітниче" Анастасії Яніної