gerbuk.JPG

19 вересня 2020 року о 10:00 Україна разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

В акції мають право взяти участь люди, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

У рамках акції буде реалізована кампанія «Побачив? Прибери!». Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям в навколишньому середовищі, разом зменшувати забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю.

Цього року акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою є наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції.

З метою належної організації Акції запрошуємо жителів та гостей міста Ватутіне долучитися до впорядкування навколишнього  середовища і благоустрою ваших прибудинкових територій та місць масового відпочинку городян.

Ми щасливі, коли наша команда поповнюється новими волонтерами і запрошуємо долучитися вас! Разом ми прагнемо зберегти навколишнє середовище і поширювати знання і навички про те, як до цього може долучитися кожен: правильно поводитися з побутовими відходами, прибирати зелені зони і дбати про них.

Інформація сектору у справах сімї, дітей, молоді та спорту