UAEU2.JPG

20 серпня, під головуванням першого заступника  міського голови Юрія Кубявки, відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. До розгляду структурними підрозділами були підготовлені 29 проектів рішень, які були опрацьовані членами виконкому в повному обсязі.

Зокрема було схвалено зміни до міського бюджету, погоджено інвестиційну програму комунального виробничого підприємства «Водоканал» на 2021 рік, затверджено план міських заходів з відзначення 29-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, коефіцієнт співвідношення перевезення пільгової категорії громадян до кількості пасажирів, яким пільги не передбачено, план організації проведення у 2020 році міського профілактичного заходу «Урок», встановлено тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ та організацій, інших споживачів комунальному підприємству теплових мереж, заслухано інформацію про виконання міського бюджету за 6 місяців поточного року, про виконання заходів по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 2020 – 2021 років, про розгляд звернень громадян та стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах міської ради та її виконавчому комітеті за І півріччя поточного року та розглянуто низку інших питань.

Керівники комунальних підприємств надали інформацію про підготовку до роботи в осінньо – зимовий період та наголосили, що всі роботи проводяться відповідно до затверджених графіків.

Василь Сільвашко, начальник комунального підприємства теплових мереж, повідомив про встановлення тарифів на теплову енергію, він зокрема зазначив, що відбулося зменшення тарифу для всіх споживачів, і додав, що докладніше з рішенням можна ознайомитись на сайті міської ради та на сторінках громадсько-політичної газети «Місто робітнице». Рішення набуває чинності з дня опублікування, та вводиться в дію з 1 жовтня 2020 року за умови укладення з комунальним підприємством теплових мереж договорів про надання послуг з постачання теплової енергії за правилами, визначеними Законом України «Про житлово – комунальні послуги» та діє до 30 вересня 2021 року.

Щодо відзначення 29-ї річниці незалежності України та Дня Державного прапору було зазначено, що загальноміські заходи проводитимуться з дотриманням усіх карантинних обмежень. 23 серпня на території ліцею № 5 відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора та покладання квітів до пам’ятників Т.Г.Шевченка, «Героям Небесної Сотні та Учасника АТО» та до могил загиблих учасників АТО. В День незалежності, 24 серпня, своєю оновленою програмою вітатиме містян оркестр духових інструментів.

З відновленням навчального процесу в загальноосвітніх закладах міста заплановано проведення профілактичного заходу «Урок». Із серпня по жовтень проводитимуться заходи з виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до навчання. В разі виявлення таких, буде організовано їх  повернення або влаштування до навчальних закладів, у разі потреби, будуть направлені до закладів соціального захисту. Здійснюватиметься контроль за умовами проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, надаватиметься адресна допомоги дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики