gerbuk.JPG

На засідання виконавчого комітету, яке сьогодні відбулось за головування першого заступника міського голови Юрія Кубявки, було опрацьовано всі проекти рішень, підготовлені структурними підрозділами, та ухвалено 21 рішення.

Зокрема було схвалено зміни до міського бюджету та Програми розвитку вторинного рівня медичної допомоги в м. Ватутіне та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ватутінська міська лікарня Ватутінської міської ради» на 2020 рік.

Також затверджено мережу закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти міста на 2020 – 2021 навчальний рік, форми розрахунків тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, які подаються Ватутінським комунальним виробничим підприємством «Водоканал», план міських заходів щодо належного вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, а також ціни на профілактичні медичні огляди громадян, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Ватутінська міська лікарня Ватутінської міської ради», про які доповіла виконуючий обов’язки головного лікаря КНП «Ватутінська міська лікарня Ватутінської міської ради» Олена Юрженко.

Олена Анатоліївна зокрема повідомила, що медзаклад прийматиме оплату за платні медичні послуги від фізичних осіб у готівковій і безготівковій формі, від юридичних — тільки в безготівковій. Розрахунки з фізособами будуть здійснюватись в касі КНП з дотриманням вимог Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженого Постановою Правління Національного банку України  від 29.12.2017 №148.  Оплата буде проводитись перед наданням платної медичної послуги.

Кошти, отримані від надання платних медичних послуг, лікарня використовуватиме винятково в межах статутної діяльності та спрямовуватиме на фінансування видатків та досягнення соціальної мети діяльності.

Були на засіданні також заслухані звіти керівників комунальних підприємств міста про роботу за ІІ квартал поточного року. З даного питання доповідали Василь Сільвашко, керівник комунального підприємства теплових мереж, Василь Паламарчук, керівник комунального виробничого підприємства «Водоканал» та Олександр Костіков, керівник виробничого управління житлово-комунального господарства. У своїх доповідях вони детально інформували про фінансові результати роботи, про стан сплати споживачами за отримані комунальні послуги, про виконання заявок від споживачів та інші аспекти діяльності підприємств. Роботу було визнано задовільною.

На засіданні виконкому також були розглянуті містобудівні, архітектурні питання та питання, що стосуються сфери майнового захисту прав дітей.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики