UAEU2.JPG

Музика... Музикант... Хто такі вони, музиканти? Здавалося б звичайні люди, звичайні діти, що живуть поряд, ходять в одну і ту саму школу, сидять поруч за партою... Так. Та є одна не всім помітна різниця. Вона полягає у стані душі. А вона у музиканта надзвичайно багата і весь час знаходиться у пошуку, вона повинна працювати! А коли душевна праця підкріплюється фізичною працею, талантом і натхненням, тоді і буде достойним результат. Так відбулося і цього разу на Всеукраїнський фестивалі - конкурсі мистецтв «Запах життя» в м.Хмельницький, який відбувся 16 травня  дистанційно. В ньому взяла участь учениця 3 класу фортепіано Ватутінської дитячої школи мистецтв  Поліна Люта /клас викладача Людмили Зубкової/.

Журі було нелегко, адже конкурс – фестиваль зібрав  195 конкурсних номерів з усіх куточків України. У  нашої Поліни  -  Гран - Прі!!! Через сім днів отримали нагороду  - кубок і диплом!

Викладач Полінки Людмила Вікторівна пишається своєю вихованицею і висловлює велику вдячність батькам за підтримку та розуміння важливості естетичного виховання дітей. «Бажаю нових перемог, продовжувати вдосконалювати свій власний талант та досягати нових мистецьких вершин! Успіхів тобі, моя юна зірочка, натхнення, творчості і позитиву кожен день!», -  побажала викладачка своїй учениці.

Інформація Ватутінської дитячої школи мистецтв