UAEU2.JPG

Сьогодні, в переддень Дня вшанування учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, яке в Україні відзначається 14 грудня, у Сквері «Пам'ять» відбулась церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку "Героям ліквідаторам і потерпілим від аварії на ЧАЕС".

Звертаючись до присутніх, перший заступник міського голови Юрій Кубявка наголосив на неоціненному внеску у подоланні наслідків найстрашнішої ядерної аварії ХХ століття людей, яким, по волі долі, довелось працювати в епіцентрі Чорнобильської трагедії. Він подякував ліквідаторам за відвагу і професійність, які дозволили в короткі терміни побудувати захисну споруду над зруйнованим реактором та мінімізувати негативний вплив на навколишнє середовище.

Юрій Богданович побажав героям-ліквідаторам та їх родинам міцного здоров’я,  щастя і добробуту, миру і злагоди та вручив грамоти обласної громадської організації «Союз Чорнобиль України» Діхтяр Степану Васильовичу, Кукуріці Анатолію Олексійовичу  та Поштовому Віктору Івановичу.

В заході взяли участь учасники ліквідаційних робіт, депутати, працівники структурних підрозділів міської ради, установ, організацій, жителі та гості міста.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики