gerbuk.JPG

6 грудня в Україні відзначається День Збройних Сил України. Це свято тих, хто зі зброєю в руках стоїть на сторожі рідної землі, хто в тяжких і в складних умовах, часто ціною власного життя, виконує свої обов’язки по захисту країни, захищають мир і спокій. Чим більш професійна та технічно оснащена армія, тим більш впевнено почувають себе  мирні жителі, тим краще розвивається та економічно зростає країна.

З професійним святом вояків та  містян привітав міський голова Олександр Лисюк під час урочистостей. Олександр Борисович зазначив, що наші доблесні воїни є спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань та переможців фашизму. На сьогодні українська армія відзначається високим професіоналізмом та надзвичайною відвагою і мужністю бійців. В її лавах несли і продовжують нести службу вірні патріоти, які заслуговують на повагу та найвищі нагороди.

Міський голова вручив відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» старшому лейтенанту Олександру Гребіню і сержанту Володимиру Ягоді. А таку ж нагороду за солдата Валентина Михайлюка отримали його дружина та донька.

Нагороджуваних присутні в залі зустрічали стоячи та бурхливими оплесками на знак пошани та поваги до захисників.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики

Фото Анастасії Яніної