UAEU2.JPG

Теплі усмішки, піднесений настрій та сердечні вітання панували в концертній залі міського Палацу культури, де проходили урочистості до Дня місцевого самоврядування, яке в Україні відзначається 7 грудня.

З професійним святом своїх колег привітав міський голова Олександр Лисюк, який у виступі зазначив, що державницька служба у всі часи була справою відповідальною, складною і викликала неоднозначну оцінку. «У нашій роботі буває все: від щирої подяки до гострої критики. Але наше завдання, не дивлячись ні на що, працювати на благо громади», - наголосив Олександр Борисович та додав що позитивних результатів ми можемо досягти лише об’єднавши спільні зусилля і рухаючись в одному напрямку.

Всім, хто сумлінно виконує свою повсякденну роботу: кожному структурному підрозділу, депутатському корпусу, заступникам і керівникам міський очільник подякував за наполегливу працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків та гідний внесок у становлення і розвиток демократичної держави.

Міський голова також висловив щирі слова подяки та сердечні вітання людям, які в різні часи працювали в органах місцевого самоврядування, а сьогодні знаходяться на заслуженому відпочинку, або з ряду причин, змінили місце роботи.

Олександр Борисович виконав відповідальну і почесну місію нагородження. Він вручив Почесну грамоту Черкаської обласної державної адміністрації начальнику відділу освіти Сергію Бурбелі.

За багаторічну сумлінну працю, активну участь в громадському житті міста та з нагоди професійного свята Почесними грамотами Ватутінської міської ради були нагороджені: секретар міської ради Сергій Бабюк та депутати міської ради VII скликання Василь Боровик, Тетяна Піскун, Тетяна Ромашова, Володимир Сердюк та Ганна Тростянська.

Було зачитано розпорядження міського голови щодо преміювання окремих працівників структурних підрозділів виконавчого комітету.

День місцевого самоврядування – це свято також людей з активною життєвою позицією, які щиро вболівають за своє місто, займаються громадською діяльністю та допомагають розвитку громади у різних сферах. Олександр Борисович вручив Подяки виконавчого комітету тренеру футбольної команди ВКВ «Ватутіне» Володимиру Погрібному та Василю Черненку за вагомий особистий внесок у розвиток футболу в місті, пропаганду здорового способу життя, популяризацію фізичної культури і спорту в місті.

З професійним святом працівників органів місцевого самоврядування та всіх присутніх в залі вітали аматорські колективи Палацу культури. До святкової програми увійшли виступи рок-гурту «Постскриптум», естрадного оркестру «Уголоьок» та солістки Ольги Орінічевої, чоловічого вокального ансамблю «Оберіг», молодшої групи жіночого ансамблю «Веснянка», студії естрадного вокалу «Ліга співу», ретро-гурту «Хроноскоп» та танцювального колективу «Life in Dance.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики

Фото Анастасії Яніної