gerbuk.JPG

Напередодні Дня Збройних сил України  сектором у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту виконкому міської ради спільно з міським комітетом Товариства сприяння обороні України та відділом освіти, в міському Палаці культури було організовано конкурс – гру «Я – ПАТРІОТ».

Захід був спрямований на патріотичного виховання учнівської молоді, формування здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості молоді та традиційно пройшов із військовим забарвленням та спортивним присмаком.

В конкурсі взяли участь чотири команди загальноосвітніх шкіл міста №2 «Легіон», №5 «Стрільці», №6  «Патріот» та спеціалізованої школи №1 «Яструби». Приємно зазначити, що до складу команд увійшли не лише юнаки, а й дівчата.

Учасників заходу та присутніх в залі вболівальників, жителів та гостей міста привітала заступник міського голови Таїсія Дудник та побажала всім козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили, мирного неба, добробуту та процвітання нашій державі.

Змагання  проходили в п’ять  етапів, а саме:

  • стройова підготовку, як візитна картка команди;
  • конкурс «Дартс»;
  • згинання, розгинання рук в упорі лежачи;
  • згинання, розгинання тулуба;
  • розбирання і збирання автомату Калашникова.

Захоплюючі конкурси сприяли неабиякому азарту та жазі до перемоги і активно підтримувались вболівальниками. А патріотичні пісні та композиції у виконанні талановитих учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, які звучали між конкурсами,  викликали у глядачів неперевершені емоції та шалені оплески.

Оцінювали конкурс журі, до складу якого ввійшли:

– голова журі: Микола Музика, капітан, старший офіцер мобілізаційного відділення Звенигородського районного військкомату та члени журі: Олег Мокряк, член спілки ветеранів Афганістану; Юрій Сабо, демобілізований учасник антитерористичної операції; Сергій Кирилюк, майор запасу, оперативний черговий зенітно-ракетної бригади протиповітряної оборони Збройних сил України та Валентина Дроздова, завідувач сектору у справах сім"ї, дітей, молоді та спорту – секретар журі. Безпосередній підрахунок результатів змагань здійснювали: головний суддя – Сергій Бабюк, Віце-Президент громадської організації «Федерація кіокусін-карате м.Ватутіне» а також ветеран АТО та судді: Андрій Недопас, директор громадської організації «Федерація кіокусін-карате м.Ватутіне» і Ілля Дубовий, тренер з боксу дитячо-юнацької спортивної школи.  

Переможцями стали всі учасники без винятку. Та все ж, в індивідуальних змаганнях кращі спортсмени здобули першість. Отже, за підсумками протоколу конкурсу - гри перемогу здобули:

В конкурсі «Дартс»:

І місце – Довгаль Тетяна (ЗОШ №6);

ІІ місце – Стаднійчук Владислав (СШ №1);

ІІІ місце – Ходикін Данило (ЗОШ №2);

В конкурсі «Згинання, розгинання рук в упорі лежачи»:

І місце – Нетрибенко Костянтин (ЗОШ №2);

ІІ місце – Владислав Маслінцев (СШ №1);

ІІІ місце – Радченко Олександр (ЗОШ №5);

В конкурсі «Згинання, розгинання тулуба з вихідного положення: лежачи»:

І місце – Дубовий Давід (ЗОШ №2);

ІІ місце – Торлін Даніїл (ЗОШ №5);

ІІІ місце – Гульченко Богдан (СШ №1);

В конкурсі «Збирання та розбирання автомата»:

І місце – Черевко Роман (ЗОШ №2);

ІІ місце – Скрипник Максим (ЗОШ №6);

ІІІ місце – Шаповал Дмитро (ЗОШ №5).

Переможці змагань були нагороджені дипломами міського комітету Товариства сприяння оборони України. За активну участь в конкурсі – грі «Я-ПАТРІОТ» команди були нагороджені грамотами та цінними подарунками від виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Інформація сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту