UAEU2.JPG

Який порядок оскарження рішення про прийняття спадщини? Як відбувається реєстрація права власності на житловий будинок та земельну ділянку? З даних питань було надано правові консультації громадянам під час виїзду мобільної точки доступу до надання безоплатної правої допомоги в Центрі надання адміністративних послуг Ватутінської міської ради.

Дані консультації проводяться на виконання Графіка роботи мобільних точок доступу до надання безоплатної правої допомоги Головного територіального управління юстиції у Черкаській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області на ІІ півріччя 2019 року.

5 грудня була створена робоча група, яка забезпечила прийом громадян з метою консультування з різних правових питань в ЦНАПІ. До складу робочої групи увійшли начальник відділу «Звенигородське бюро правової допомоги» Ольга Винарська, приватний нотаріус Звенигородського районного нотаріального округу Наталія Бедрата-Скляр, начальник Ватутінського міського відділу ДРАЦС Олена Дудник, головний державний виконавиць Звенигородського міжрайонного відділу ДВС Олена Лужанська.

Разом з тим, начальник відділу «Звенигородське бюро правової допомоги» провела робочу зустріч з начальником ЦНАП Тетяною Волковою щодо подальшого налагодження співпраці між структурами. Під час зустрічі обговорювались основні питання земельних правовідносин: укладення та реєстрація договорів оренди, вирішення земельних спорів, порядок звернення до суду. Зверталась увага на необхідність швидко та ефективно реагувати на будь-які незаконні дії стосовно протиправного захоплення земель. Під час заходу розповсюдили інформаційні буклети.

Інформація Ватутінського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану