gerbuk.JPG

Указом Президент України від 06 травня 2019 року №190/2019 почесного звання «Мати-героїня» удостоєно групу багатодітних матерів, у тому числі з  Черкаської області – 25.

Відповідно до Положенням про почесні звання України, почесне звання України «Мати-героїня»  присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

27 листопада 2019 року в кабінеті міського голови в урочистій атмосфері відбулось нагородження матері-героїні нашого міста Тамари Мельник, за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання семи дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку. Виконав приємну місію та вручив заслужені нагороди і квіти міський голова Олександр Лисюк. Побажав багатодітній матері міцного здоров’я, довголіття, добробуту, родинного затишку та радості від дітей.

Інформація сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту