gerbuk.JPG

Навчальний рік в дитячо-юнацькій спортивній школі розпочався відповідно до розробленого календарного плану спортивно-масових заходів. В вересні – жовтні вихованці трьох вікових груп відділення футболу взяли участь у першому колі чемпіонату області серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл. По його завершенню команда 2008 р.н. (тренер Сергій Піддячий) розділила першу сходинку турнірної таблиці з командою з м. Сміла. Команда 2005-2006 р.н. (тренер Іван Дудник) посідає четверту сходинку турнірної таблиці.

19 вихованців дитячо-юнацької спортивної школі взяли участь у Всеукраїнському легкоатлетичному турнірі пам’яті Миколи Шевченка, який відбувся в м. Городище. В кожній віковій групі змагалося 50 і більше спортсменів, конкуренція була велика. Команду Ватутіного представили Аліна Кравченко, Іванна Мартиненко, Яна Дюрич, Аліна Вітчимишина, Зіна Цюренко, Софія Ліннік, Анастасія Кононенко, Богдан Васянович, Анастасія Шарова, Дарія Томченко, Анна Багателя, Олексій Ціповяз, Олександр Литвіцький, Олександра Побежко, Іван Сподобаєв. Поповнили скарбничку й перемогами серед вихованців 2003-2004, 2005-2006, 2007 і молодші років народження, а саме: серед спортсменів 2007 року народження перше місце в бігу на 300 та 600 метрів посіла Анастасія Бойко, друге місце в бігу на 600 метрів виборов Євген Шкуренко, Бухман Софія зайняла друге місце в бігу на 60 метрів і третє місце зі стрибків у довжину.  В бігу на 100 метрів та у стрибках в довжину третє місто зайняв Аль-Хаджі Ламіс (2006 р.н.).

26 жовтня 2019 на базі Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву відбулися змагання з легкої атлетики, і ми знову з переможницею. Анастасія Бойко в бігу на 1500 м посіла І призове місце.

Вихованці відділення боксу взяли участь у чемпіонаті області де Павло Меретуков отримав перемогу і ввійшов до складу збірної області для участі в Чемпіонаті України. В турнірі, який проходив у м. Черкаси, призером змагань став Данило Ільницький, зайнявши ІІІ місце.

19 та 20 жовтня 2019 року тренером Сергієм Піддячим було проведено традиційний осінній футбольний турнір «ESVIVA» учасниками якого були 10 команд. Призові місця розподілися так: І місце – команда м. Біла Церква; ІІ місце – команда м. Черкаси; ІІІ місце – команда м. Ватутіне. Вихованці команди 2008 р.н. взяли участь в  міжнародному  футбольному турніру, який проходив в м. Вінниця. Учасниками турніри були 35 команд з України, Молдови, Білорусії, Румунії та Польщі. Наші вихованці посіли почесне ІІІ місце.

Під час осінніх канікул команда вихованців та випускників відділення волейболу провели товариську зустріч з командою сільськогосподарського коледжу с. Тальянки. Так була відпрацьована перша чверть, а тепер готуємося до наступних змагань та будемо інформувати про результати по закінченню другої чверті.

Інформація дитячо-юнацької спортивної школи