gerbuk.JPG

Сьогодні міський голова Олександр Лисюк виконав приємну місію – вручив молодому лікарю-терапевту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ярославу Аркуші ордер на службове житло.

Цю приємну подію з молодим перспективним лікарем розділили секретар міської ради Сергій Бабюк, керівник медичного закладу Анастасія Петренко, яка зацікавлена у хороших медичних кадрах, та депутат міської ради Ганна Тростянська, яка щиро перейнялась житловою проблемою Ярослава та допомагала у її вирішенні.

І хоча в місті вже тривалицй час не будується нове державне житло, з вільного житлового фонду винайшли можливість виділити квартиру молодому лікарю. Адже міська влада щиро бажає щоб медичні установи поповнювались новими спеціаліістами, а містяни отримували кваліфіковану медичну допомогу.

Доречі за нинішню каденцію це вже дев`ятий ордер, який було вручено жителям міста, які потребували покращення житлових умов.

Вручаючи документ на житло, Олександр Борисович побажав Ярославу Олеговичу успіхів у подальшій роботі і висловив сподівання, що місто стане для нього рідною домівкою.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики

Фото газети "Місто робітниче"