UAEU2.JPG

Рішенням виконавчого комітету Ватутінської міської ради від 24.10.2019 р. № 261 «Про проведення місячника з благоустрою міста» з 30 жовтня по 29 листопада 2019 року у м. Ватутіне оголошено проведення місячника з благоустрою.

Протягом місяця по всьому місту будуть здійснюватись заходи щодо поліпшення естетичного та санітарного стану міських територій, підвищення рівня екологічної культури мешканців міста.

Роботи з благоустрою будуть проводитись вздовж доріг і вулиць, закріплених за підприємствами, установами і організаціями, незалежно від форми власності, на об’єктах масового перебування та відпочинку населення – парку та сквері.

Закликаємо всіх керівників підприємств, установ, організацій, підприємців, громадських активістів та мешканців міста, здійснити заходи щодо прибирання та благоустрою на своїх прилеглих та закріплених територій, присадибних ділянок домогосподарств, активно долучитися до міських заходів, які будуть проходити на території міста протягом місяця, усіляко сприяти та долучатися до проведення природоохоронних акцій.

Проведення місячника благоустрою є слушною нагодою об’єднатись навколо ідеї екологічного та духовного розвитку і свідомого ставлення до збереження довкілля. Спільними зусиллями можна зробити наше місто - наш дім чистим, безпечним і комфортним!

Інформація головного спеціаліста, інспектора з благоустрою