gerbuk.JPG

Хтось перекриває вулиці сміттєвими барикадами, вимагаючи дій від влади, хтось  намагається звикнути до величезних куп відходів, а хтось  шукає шляхи вирішення цієї проблеми.  Ватутінська ЗОШ №2 стала першою у місті, яка глибоко перейнялась цим питанням і розпочала з найпростішого: раціонально використовувати ресурси та сортувати відходи. За підтримки організації «Папір-Мал» від сьогодні по школі розміщено спеціальні еко-бокси для збору паперу. Ініціатором ідеї виступила лідер шкільного самоврядування та активістка проекту «School recycling» Линник Дарина.

Приємно, що учні ЗОШ №2 стали організаторами Еко-акції «Вчимося, сортуємо, економимо!», і з їх допомогою всі навчальні заклади міста разом були забезпечені такими ж еко-боксами.

До цієї акції долучилась і Ватутінська міська рада, в приміщенні якої встановлено контейнери для збору паперових відходів. Будемо разом виховувати культуру поводження з твердими побутовими відходами адже від цього залежить екологічна ситуація в країні та збереження природи, яка нас оточує.

Стати екологічно свідомішим може кожен із нас, отож починаємо виховувати наступне покоління українців прямо зараз!

Інформація відділу з питань внутрішньої політики