gerbuk.JPG

На засіданні виконавчого комітету, яке сьогодні провів міський голова Олександр Лисюк, внесено зміни до Програми розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою міста на 2019 рік, затверджено план  проведення місячника з благоустрою міста, план міських заходів щодо відзначення 75-річниці вигнання нацистів з України, план проведення міських заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи, заслухано звіти керівників комунальних підприємств міста за ІІІ квартал 2019 року та щодо виконання заходів по підготовці до роботи в осінньо–зимовий період 2019 – 2020 років, інформацію про підсумки проведення оздоровчої кампанії в місті влітку 2019 року та розглянуто низку інших питань.

Інформацію про  підсумки оздоровлення дітей і підлітків влітку 2019 року надала завідувач сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова. Вона зазначила, що протягом оздоровчого періоду для учнів 1-7 класів в місті було організовано роботу 4 пришкільних таборів, які функціонували на базі загальноосвітніх закладів.  Для учнів старших класів працював табір військово-патріотичного спрямування імені Семена Гризла при загальноосвітній школі №6. Табірна зміна тривала 14 днів – з 27 травня по 13 червня, протягом якої було забезпечено відпочинком 576 дітей, що складає 39,9% від загальної чисельності дітей шкільного віку, з них: 369 дітей пільгових категорій. Протягом звітного періоду були оздоровлені діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти-інваліди, діти учасників АТО та діти позбавлені батьківського піклування:  9 дітей в УДЦ «Молода гвардія» м.Одеса, 8 діток в «МДЦ «Артек», 11 дітей в ПП «Фортеця–Тур» смт.Сергіївка Одеської області, а  троє дітей в ТОВ «ДОТ «Тимурівець» м. Сміла.  Валентина Миколаївна повідомила, що протягом літнього періоду було заплановано охопити оздоровленням та відпочинком 1094 осіб, з них 667 дітей пільгових категорій, і завдання практично виконано. Станом на 20.10.2019  забезпечено послугами оздоровлення та відпочинку 1053 дітей, в тому числі 693 особи пільгових категорій.

Серед проектів рішень, запропонованих до розгляду було питання проведення місячника з благоустрою, який заплановано провести в термін з 30 жовтня по 29 листопада в рамках підготовки до роботи в осінньо – зимовий період. З цього питання інформував головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи Євгеній Бурімов. Він повідомив, що в зазначені терміни структурним підрозділам міської ради, виконавчого комітету, підприємствам, установам та організаціям різних форм власності потрібно буде провести роботи з упорядкування прилеглих та закріплених територій, прибрати опале листя та сміття. Для безпеки під час проведення робіт передбачено перекриття вулиць, а для ефективного результату виконаної роботи  вивезення сміття та рослинних залишків проводитиме управління житлово – комунального господарства.

На розгляд виконкому було винесено 21 проект рішення, які членами виконавчого комітету були опрацьовані в повному обсязі.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики