UAEU2.JPG

Днями в сесійній залі міської ради відбулося засідання  координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді, на якому було проаналізовано стан виконання заходів міської програми оздоровлення та відпочинку дітей за 2019 рік, підведені підсумки оздоровчої кампанії 2019 року та затверджено план роботи з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей, учнівської молоді на 2020 рік.

Начальник відділу освіти Сергій Бурбело прозвітував про стан виконання «Міської програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки» за 2019 рік. Зокрема зауважив, що фінансове забезпечення підготовки та проведення оздоровчої кампанії з місцевого бюджету становило – 52,3 тис. грн., залучено позабюджетних коштів – 136,7 тис грн.

Про підсумки оздоровчої кампанії доповіла завідувач сектору у справах сім‘ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова, яка повідомила, що станом на 15.10.2019 послугами оздоровлення та відпочинку було забезпечено 1053 (73%) дітей, з них в 5 пришкільних таборах відпочило 576 дітей (39,9%). Додала, що протягом звітного періоду в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» (м. Одеса)  оздоровилося 9 дітей, у приватному підприємстві «Фортеця - Тур» (смт. Сергіївка Одеська область) - 11 дітей, у Міжнародному дитячому центрі «Артек» (м. Одеса) оздоровлено 8 дітей, дитячому оздоровчому центрі «Тимурівець» (м. Сміла) – 3 дітей пільгових категорій.

У ході засідання члени координаційної ради схвалили з доповненнями план роботи координаційної ради з питань оздоровлення дітей та учнівської молоді на 2020 рік.

Заступник голови координаційної ради Наталія Губарькова, підвівши підсумок наради, наголосила, що пріоритетним завданням, поставленим перед нами під час літнього оздоровлення та відпочинку дітей 2019 року, було збереження та відновлення їх здоров'я, життєвих сил, запобігання бездоглядності, створення умов для продовження виховного процесу та розвитку творчих здібностей у канікулярний час. Зазначила, що протягом відпочинково-оздоровчого періоду 2019 року виконання прогнозованих показників забезпечення оздоровленням та відпочинком є на задовільному рівні.

Інформація сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту