gerbuk.JPG

З давніх часів українці вшановують захисників своєї землі та вклоняються світлій пам’яті загиблим. 14 жовтня в Україні відзначатиметься День захисника України. Саме в цей день 2014 року Президентом України був підписаний відповідний Указ про встановлення свята з метою «вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості».

Міські заходи розпочалися сьогодні церемонією покладання квітів до могил загиблих та померлих учасників АТО: Євгена Іванченка, Богдана Мороза, Ольги Зеленюк-Юріної, Віталія Вдовиченка, Олега Меретукова, Юрія Шпильового, до братської могили на Монументі Слави, де покояться останки 55 бійців Другої світової війни, що загинули під час звільнення нашого краю від нацистів, та до пам’ятнику Героям Небесної Сотні та учасникам АТО. Пам'ять загиблих та померлих героїв, які захищали кордони рідної землі, вшанували секретар міської ради Сергій Бабюк, перший заступник міського голови Юрій Кубявка, а також ветерани антитерористичної операції Володимир Деревянко та Роман Танцюра.

Ми дякуємо нашим Героям-захисникам, які віддали своє життя за спокій у наших оселях та мир у країні. Низький їм уклін за відданість Україні та її народу.

Слава Героям і наша вічна пам'ять!

Інформація відділу з питань внутрішньої політики