gerbuk.JPG

В рамках акції «Випускник-2020» 2 жовтня 2019 року за сприяння Ватутінської міської філії  Черкаського обласного центру зайнятості проведено ряд заходів для учнів загальноосвітніх шкіл міста.

Восьмикласники школи №6 відвідали лабораторії Ватутінської міської лікарні, кабінет ЛФК, стоматологічне відділення. В результаті заходу діти ознайомились з професіями медичного спрямування.

Також учні 9 класу ЗОШ №6 стали активними учасниками заходу у спортклубі. ФОП Олег Заглядов наочно продемонстрував майстер-клас спортивної підготовки, виконував вправи на тренажерах, заохочував дітей до заняття спортом, ведення здорового способу життя.   І звичайно,  спонукав до роздумів щодо вибору професій, пов’язаних зі спортом.

А старшокласники середньої школи №1 знайомились із професіями банківської сфери у Ватутінському відділенні АТ КБ «Приватбанк», навчались працювати з терміналами, цікавились освітою та досвідом роботи, необхідними для працевлаштування в банку. Наприкінці зустрічі кожен учень отримав сертифікат про участь в пізнавальному заході.

Інформація Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості