UAEU2.JPG

З нагоди Дня працівників освіти, яке щороку відзначається у першу неділю жовтня, в міському Палаці культури відбулись урочистості. З професійним святом представників однієї з найцінніших, наймудріших і найважливіших професій привітала заступник міського голови Таїсія Дудник.

- Значення професії вчителя, вихователя, педагога переоцінити важко, адже від вашого професіоналізму багато в чому залежить в якому суспільстві жити нам та прийдешнім поколінням, від того, які знання ви дасте своїм учням, від того, яких громадян держави ви виховаєте буде залежати майбутнє країни, - наголосила у виступі Таїсія Іванівна.

Вона висловила щирі слова захоплення та подяки освітянам за сумлінну працю, за відданість обраній  професії, щиру любов до  дітей, вміння навчати різним наукам та відкривати неосяжні простори країни Знань. Побажала терпіння, мудрості, професійного росту, креативності в роботі, належної фінансової оцінки праці, міцного здоров’я, чудового настрою, радості і впевненості у кращому майбутньому.

Заступниця також  вручила кращим освітянам Почесні грамоти виконавчого комітету: заступнику директора з  виховної роботи спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Тетяні Забой, заступнику директора з навчально-виховної роботи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Тамарі Атаманюк, заступнику директора з виховної роботи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №6 Лілії Гревцовій, заступнику директора з навчально-методичної роботи міської станції юних техніків Ользі Горовій, кухарю дошкільного навчального  закладу №7 «Сонечко» Ірині Шпиці та помічнику вихователя цього ж дошкільного закладу Ользі Сафроновій.

З нагоди Міжнародного дня музики, яке відзначили 1 жовтня, Таїса Іванівна вручила керівнику народного аматорського оркестру народних інструментів, донедавна начальнику відділу культури і  туризму Наталії Геращенко відзнаки департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА, а також комунальної установи «Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» Черкаської обласної ради.

З професійним святом колег-освітян привітав і керівник відділу освіти Сергій Бурбело, з вуст якого прозвучало багато приємних слів та щирих побажань працівникам установ освітньої галузі міста. Ним були вручені відзнаки відділу освіти кращим у своїй професії.

Неймовірні враження учасникам заходу залишила концертна програма: виступ народного аматорського оркестру народних інструментів під керівництвом Наталії Геращенко та солістів Ольги Матвійчук, Тетяни Кущової і Михайла Крижанівського.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики