gerbuk.JPG

Протягом вересня 2019 року з метою обстеження умов проживання та здійснення оцінки потреб дітей, які виховуються в сім’ях, що перебувають в складних життєвих обставинах та перевірки готовності даних сімей до осінньо-зимового періоду директором Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та фахівцями із соціальної роботи проведено відвідування сімей які проживають на території міста Ватутіне.

Під час обстеження житлово-побутових умов проживання сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, членам цих сімей були надані консультації з питань медичного обстеження, раціонального використання коштів отриманих на дітей, недопущення заборгованості за надані комунальні послуги.

Також проводились профілактичні бесіди щодо недопущення вживання алкоголю, забезпечення належних умов проживання дітей та дотримання санітарно-гігієнічних норм.

 

Батьків було попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо своїх неповнолітніх дітей. За результатами відвідувань 2 сім’ї було взято під соціальний супровід міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Інформація Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді