UAEU2.JPG

21 вересня танцювальні колективи міста Ватутіне, а саме: ансамбль народного танцю «Цвітень» Ватутінської дитячої школи мистецтв (керівник Марія Пересунько) та аматорський танцювальний колектив сучасного танцю «LIFE IN DANCE» Ватутінського міського Палацу культури (керівник Світлана Череватенко), взяли участь в IV регіональному фестивалі хореографічного мистецтва «ELIT DANCE-2019» у м.Шпола, який традиційно проводиться до дня міста.

Свято розпочалося урочистою ходою центром міста, в якій брали участь представники місцевого самоврядування, установи та організації міста, працівники дошкільної, середньої та позашкільної освіти, працівники медичної галузі та звісно ж учасники фестивалю. По завершенню ходи хореографічні колективи створили танцювальний флешмоб яким привітали Шполян з 425-ю річницею від дня заснування міста.

Цього року Шполу-ювілярку своїми яскраво-феєричними танцювальними композиціями вітали десять танцювальних гуртів, як місцевих так і з інших регіонів України. Всі учасники колективів отримали медалі та солодкі подарунки а їх керівники – подяки від голови Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади Сергія Кравченка та найголовніше це неймовірні враження  та задоволення від проведеного часу разом.

Інформація відділу культури і туризму