UAEU2.JPG

Сьогодні міський голова Олександр Лисюк провів засідання виконавчого комітету на розгляд якого структурними підрозділами було подано 28 проектів рішень.

Одним із ключових питань, яке розглядали члени виконкому, було стан підготовки до роботи в осінньо–зимовий період 2019 – 2020 років, інформацію з якого надали керівники комунальних підприємств та бюджетних установ міста. На 15 вересня поточного року готовність становить: комунальне підприємство теплових мереж -100%, комунальне виробниче підприємство «Водоканал» - 89%, управління житлово-комунального господарства – 91%, бюджетна сфера до опалювального сезону готова на 100%. Було наголошено на необхідності до 1 жовтня поточного року всі підготовчі роботи завершити, для того щоб опалювальний сезон в місті розпочався вчасно.

На засіданні було схвалено зміни до міського бюджету, проект міської Програми соціально - правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та попередження дитячої бездоглядності на 2019-2021 роки, затверджено план роботи виконавчого комітету на 4 квартал 2019 року, тарифи на ритуальні послуги для виробничого управління житлово-комунального господарства, порядок розміщення наборів даних міської ради та її виконавчих органів, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних в мережі Інтернет, перелік платних послуг та тарифів по міському Палаці культури та Будинку культури с.Скаливатка, міському історичному музеї, міських бібліотеках.

Осінь багата святами та пам’ятними датами, які мають бути проведені на належному рівні. З тією метою на виконкомі були затверджені плани заходів з підготовки та відзначення в місті Дня захисника України, Європейського тижня місцевої демократії, Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана.

Наше місто зростило багато талановитих дітей та молоді, які своїми досягненнями прославляють Ватутіне не тільки на міському, обласному, республіканському рівні, а й за кордоном. З метою заохочення таких дітей встановлена стипендія міського голови. На цьому засіданні члени виконкому прийняли рішення про призначення такої заохочувальної стипендії учениці 10 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Тетяні Довгаль, яка у липні цього року стала бронзовою призеркою 1-го відкритого Кубку Світу по об’єднаній версії KWU в розділі куміте, а також є срібною призеркою чемпіонату Європи та чемпіонкою України з карате.

Окрім вищезазначеного на засіданні було розглянуто низку інших, але не менш важливих, питань.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики