gerbuk.JPG

13 вересня шанувальники спорту зібралися на міському стадіоні «Шахтар» на спортивне свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Цього року під Гімн України право підняти Державний Прапор було надано Дубовому Іллі, тренеру-викладачу дитячо-юнацької спортивної школи, та його вихованцю Меретукову Павлу, Чемпіону області – 2019 року з боксу.

У святковому заході взяли участь представники міської влади, депутати міської ради, ветерани спорту, тренерський колектив та вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, учні та вчителі фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів міста, керівники та вихованці спортивних клубів міста, колектив танцювальної студії «DANCE PRO «STYLE», жителі та гості міста, для яких спорт став частиною життя.

З привітальним словом до учасників заходу звернувся міський голова Олександр Лисюк який зазначив, що спортсмени нашого міста вже відомі далеко за межами області та України. Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту. Побажав усім міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

До привітань долучилася депутат міської ради, ветеран спорту Ганна Тростянська, яка побажала всім достатку, втілення мрій в реальність, мирного сонячного неба над головою і вручила квіти своїм спортивним наставникам та організатору заходу.

Цього року шановні ветерани, тренери та юні спортсмени, приймали вітання та найкращі побажання переможних фінішів на спортивних аренах не лише з Днем фізичної культури і спорту, а й з 50-річним ювілеєм від дня заснування дитячо-юнацької спортивної школи, адже спортивна школа стала справжньою кузнею спортивних талантів, рекордів та спортивних традицій, а її вихованці прославляли і прославляють наше місто своїми успіхами на турнірах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Подарунки і нагороди ювілярам вручили міський голова та начальник відділу освіти.

Ми горді тим, що на святі були присутні керівний склад футбольного клубу та футбольна команда «ВКВ – Ватутіне», яка в цьому році зайняла І місце в Чемпіонаті регіональної любительської футбольної ліги по футболу 2019 року. Футбольну команду, її керівний склад, спонсорів та найактивнішого вболівальника було нагороджено медалями, кубками, а також грамотами та подяками виконавчого комітету міської ради.

За вагомі досягнення в розвитку фізичної культури і спорту в місті та з нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотами виконавчого комітету міської ради були відзначені вчителі фізичної культури і спорту, юні спортсмени, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи.

Традиційно, запальними танцями вітала присутніх танцювальна студія «DANCE PRO «STYLE».

Родзинкою заходу була презентація елементів Олімпійського уроку та привітання загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Товариська зустріч з волейболу між збірними командами вихованців дитячо-юнацької спортивної школи пройшла жваво та весело, а перемогу здобула команда «Ватутіне – 1».

На тенісному корті в цей день змагалися три групи – молодша, середня та старша. В запеклій боротьбі перемогу здобули: Закрепа Максим, Кіліхевич Кіріл, Важлівцева Крістіна.

Змагання з дартсу, настільного тенісу та шашок для ветеранів спорту,вчителів фізичної культури і шанувальників спорту відбулися дружньо, емоційно, завзято. Кожен учасник зумів показати свою винахідливість та спритність.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та солодкими призами від виконавчого комітету міської ради.

Щиро дякуємо всім, хто взяв активну участь в організації та проведенні спортивного свята.

Інформація сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту