gerbuk.JPG

Обдаровані та талановиті діти міста не залишають поза увагою міської влади. Так, 10 вересня в сесійній залі Ватутінської міської ради відбулося засідання  міжвідомчої ради з питань призначення стипендії міського голови обдарованим дітям міста на якому було розглянуто питання про висунення кандидатури Довгаль Тетяни, учениці 10 класу Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 на призначення стипендії міського голови обдарованим дітям міста.

З даного питання доповів Сергій Бурбело, начальник відділу освіти, який представив на розсуд членів міжвідомчої ради кандидатуру Довгаль Тетяни, учениці 10 класу Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, яка є багаторазовим переможцем міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних змагань з кіокусін карате, зокрема є чемпіонкою України з карате, срібною призеркою чемпіонату Європи, а в цьому році стала бронзовою призеркою 1-го відкритого Кубку Світу по об’єднаній версії KWU в розділі кумі те.

Члени міжвідомчої ради одноголосно погодили кандидатуру вище вказаної обдарованої дитини та вирішили подати проект рішення про присудження стипендії міського голови на розгляд виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Інформація  сектору у справах сім'ї, дітей, молоді і спорту