gerbuk.JPG

Стали відомі результати Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно  -  ужиткового   та   образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край",  яка відбулася наприкінці червня 2019 року у м.Києві. І вони для нас дуже приємні.
Цього року на конкурс  було подано 1854 роботи різного мистецького направлення з усіх областей України. Попередньо кращі обирались на обласному рівні.  Не оминули цей захід і наша станція юних техніків, роботи вихованців якої також взяли участь у відборі на Всеукраїнську виставку-конкурс.

Обласний  Центр науково - технічної творчості учнівської молоді, на фінальну виставку, за результатами,  відібрав  три роботи вихованців Ватутінської міської станції юних техніків, які були кращими у своїх номінаціях і зайняли перші місця: Еберт Ксенії, Коваленко Вікторії (керівник Ольга Горова) та Тетієвської Анастасії (керівник Людмила Гончаренко).

Робота вихованки Еберт Ксенії (керівник  Ольга Горова) лялька - мотанка "Веснянка" на Всеукраїнській виставці- конкурсі зайняла почесне ІІ місце.

Пишаємося нашими талановитими вихованцями! Вітаємо з такими здобутками і весь колектив позашкільного навчального закладу. Так тримати!

За інформацією  Ватутінської міської станції юних техніків