UAEU2.JPG

Вітаючи з Днем незалежності України, на історичній площі столиці України Майдані незалежності, Президент України Володимир Зеленський оголосив про підписання указу, яким встановлюється День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, що буде відзначатись щорічно 29 серпня у день найкривавішої сторінки проведення антитерористичної операції – Іловайської трагедії.

З цієї нагоди міський голова Олександр Лисюк та секретар міської ради Сергій Бабюк сьогодні поклали квіти до могил наших земляків, загиблих під час проходження військової служби в зоні АТО - Євгена Іванченка, якого скосила ворожа куля снайпера, та Богдана Мороза, чиє серце перестало битись на сході країни в ході військового конфлікту, до пам’ятника Героям Небесної Сотні та пам’яті учасників АТО, а також братської могили на Монументі слави, де покояться останки 55-и бійців, які захищали Україну в роки Другої світової війни.

Вічна пам'ять Героям, які полягли на полях боїв, захищаючи рідну землю від посягань ворогів на цілісність, незалежність, волю, суверенітет країни, виборюючи краще життя Українського народу. Вічна їм наша вдячність.

Герої не вмирають! Слава Україні!

Інформація відділу з питань внутрішньої політики