gerbuk.JPG

На міському стадіоні «Шахтар» з урочистого проходження групи прапороносців із загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 сьогодні розпочалась церемонія підняття Державного Прапора України, проведення якої вже стало гарною традицією для українського народу.

Зі святом нашого Українського стягу містян привітав міський голова Олександр Лисюк. У своєму виступі він наголосив, що День Державного Прапора та День незалежності не просто святкові дні в календарі. Це свята пам’яті про цілі покоління предків, що творили історію і боролись за державність.

«Синьо-жовтий стяг над нашою землею завжди був символом національного відродження, втілення віковічної мрії предків про свободу та незалежність. Під прапором воїни вирушали в похід, з ним виступали на захист своєї землі. Він сьогодні надихає наших бійців на сході держави, які захищають територіальну цілісність України. Наш стяг символізує стабільність держави і урочистість подій, свят та ритуалів» - наголошував міський очільник під час урочистої промови.

Олександр Борисович побажав усім миру, спокою і злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах заради процвітання незалежної України та її народу.

Почесна місія підняття Державного Прапору була надана учаснику антитерористичної операції, вчителю фізичної культури загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5, віце президенту Всеукраїнської філії кіокусін кай карате в Черкаській області Сергію Васильовичу БАабюку, а також бронзовій призерці 1-го відкритого Кубку Світу по об’єднаній версії KWU в розділі куміте, срібній призерці чемпіонату Європи, чемпіонці України з карате, учениці загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Довгаль Тетяні.

Хвилиною мовчання вшанували  пам'ять загиблих патріотів України, які віддали свої життя заради щасливого майбутнього.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики