UAEU2.JPG

19 липня 2019 року у Ватутінській міській філії Черкаського  обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості. Шукачі роботи та зареєстровані безробітні знайомилися із нововведеннями та сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості.

Під час заходу провідний фахівець з профорієнтації Валентина Демчук розповіла присутнім про запровадження в роботу інституту кар’єрного радника, який дозволяє забезпечити індивідуальний підхід до кожного клієнта служби зайнятості, якісне надання послуг із планування кар’єри з урахуванням потреб роботодавців та можливостей шукачів роботи.

Фахівець надала інформацію про актуальні вакансії на регіональному ринку праці, переваги легальної зайнятості, ризики нелегального працевлаштування та загрози нелегальної трудової міграції, запобігання дискримінації та гендерній нерівності при влаштуванні на роботу. Ознайомила із сучасними підходами до отримання послуг, електронними сервісами державної служби зайнятості.

Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості запроваджено з 1 липня 2019 року. У Ватутінській міській філії Черкаського  обласного центру зайнятості проведено 3 заходи для 50 осіб.

Інформація Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості