gerbuk.JPG

Чергова координаційна рада з питань оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді відбулася 10 липня в сесійній залі Ватутінської міської ради під головуванням заступника міського голови Таїсії Дудник. На повістку денну було винесено два питання:

  • про хід оздоровчої кампанії 2019 року (проведення моніторингу);
  • про аналіз діяльності міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та

молоді в пришкільних таборах.  

По першому питанню щодо проведення оздоровчої кампанії влітку виступив начальник відділу освіти Сергій Бурбело та подав узагальнену інформацію в якій зазначив, що станом на 10.07.2019 забезпечено послугами відпочинку в пришкільних таборах - 576 дітей (39,9%) з них: 347 (25,6 %) дітей пільгових категорій.

          Завідувач сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова доповнила, що з метою забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій станом на 10.07.2019 з обласного бюджету виділено путівки до: 

- українського дитячого центру «Молода гвардія» - 5 (бюджетні);

- приватного підприємства «Фортеця - Тур» - 11 (6 бюджетні, 5 з 20 % доплатою);

- міжнародного дитячого центру «Артек» - 5 (2 бюджетні, 1 з 20%, 1 з 30% та 1 з 50% доплатою).

          Старша медична сестра комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Ватутіне Черкаської області» Катерина Вишнева доповіла, що протягом звітного періоду до санаторних закладів оздоровлення було направлено 36 дітей пільгових категорій.

          По – другому питанню доповіла Олена Басюра, заступник директора міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, яка повідомила,  що в пришкільних таборах міста спеціалістами центру молоді було проведено ряд заходів, спрямованих на формування навичок здорового способу життя, право виховної та профілактичної роботи. Роботою було охоплено 54 особи.

            Голова координаційної ради Таїсія Дудник, проаналізувавши хід оздоровчої кампанії станом на 10.07.2019, наголосила про необхідність усунення виявлених недоліків до завершення сезону оздоровлення та відпочинку. Внесла пропозицію: забезпечити показник охоплення дітей послугами оздоровлення  не менше запланованого на 2019 рік.

 

Інформація сектору у справах сім'ї, дітей, молоді і спорту