gerbuk.JPG

Закохана в магію танцю жінка створила в місті танцювальний колектив «Dance Pro Style». Ольга Очкасова - талановитий і креативний хореограф, яка прищеплює своїм вихованцям любов до танцювального мистецтва, і веде їх до успіху.  За роки існування колектив був неодноразовим призером обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів. За свою творчу діяльність колектив чотири рази отримував Гран-Прі, понад 100 дипломів, 30 кубків та медалей в танцювальних конкурсах, які проводилися в Києві, Дніпрі, Скадовську, Бердянську, Львові, Ужгороді, Одесі, Черкасах, Умані, Євпаторії, Кам’янець – Подільському. Ольга Олегівна створює неперевершені шоу-програми з яскравими костюмами та неймовірними постановками.

Сьогодні учасники колективу повернулися з Грузії, з міста Батумі де проходив конкурс «Золоте руно». І цього разу знов з перемогою. «Dance Pro Style» завоювали Гран-Прі фестивалю. Перші місця вибороли в номінаціях: сучасна хореографія (вікова категорії 8-10 років), східна хореографія (вікова категорії 11-13 років), стріт-денс (змішана вікова категорія). За виконання сольних танців І місце посіла Анна Крамаренко, ІІ місце Анастасія Дем’янова. Вітаємо всіх учасників колективу «Dance Pro Style» та його керівника Ольгу Очкасову з перемогою.

Дякуємо Ользі Олегівні за популяризацію танцювального мистецтва серед дітей та молоді міста. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, особистого та професійного росту. Нехай Ваше життя та життя ваших вихованців супроводжується яскравими враженнями, цікавими людьми та неперевершеними емоціями.

Тож і надалі творіть, перемагайте та досягайте зіркових висот.

З повагою та вдячністю Ватутінська міська рада та її виконавчий комітет