gerbuk.JPG

Дитячо-юнацькі спортивні школи є позашкільними навчальними закладами спортивного профілю - закладами фізичної культури і спорту, які забезпечують розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, визнаному в Україні. Вони створюють необхідні умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортсменів для резервного спорту.

У школі  за 2018-2019 навчальний рік тренувалося  245 вихованців, функціонувало 19 груп з 4 видів спорту: легкої атлетики, волейболу, боксу та футболу. Навчально-тренувальний процес здійснювали 9 тренерів-викладачів з вищою освітою, а саме: Анатолій Зеленюк,  Наталія Поліщук, Сергій Бабюк (відділення легкої атлетики), Тетяна Голуб, Микола Кравченко (відділення волейболу), Ілля Дубовий (відділення боксу), Іван Дудник, Сергій Піддячий, Анатолій Чубур (відділення футболу). Тренування проходили у приміщенні дитячо – юнацької спортивної школи, а в теплу пору року на стадіоні «Шахтар». За період з вересня 2018 року по червень 2019 року наші вихованці взяли участь у 80 змаганнях різного рівня та підготовлено 42 розрядники. Вихованці відділення легкої атлетики вдало завершили змагальний період м. Звенигородка, отримавши медалі та грамоти.

Не менш вдало закінчили змагальний період й вихованці відділення футболу, команда 2006-2007 р.н. -  фіналісти в Першості області серед вихованців дитячих спортивних шкіл.

Нещодавно відкрите відділення боксу, учасники якого теж дуже вдало попрацювали, вони завершують тренування та виступи на змаганнях різних рівнів. Вихованці відділення волейболу в обласних зональних змаганнях посіли 2 місце, що не дало змоги потрапити у фінал.

Поїздки на змагання відбувалися завдяки небайдужим підприємцям, а саме: Петру Мацепі, Віталію Кохану, Івану Протасенку, Олегу Ступнику, Сергію Яременку, Юрію Мамайсурову, Андрію Панівану, ТОВ «УКРМЕТ ЦЕНТР», ТОВ « Вторметал». А до матеріально – технічного оснащення ДЮСШ приєдналися Віктор Бойко, Андрій Носаненко та народний депутат України Валентин Ничипоренко. Також за надання транспорту висловлюємо подяку Ватутінській міській раді.

Сподіваємося і в подальшому на плідну співпрацю та взаєморозуміння. Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи та тренерський колектив готовий до нових звершень у новому навчальному році.

 

 

Адмністрація Ватутінської ДЮСШ