UAEU2.JPG

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді - свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху Молодість - це прекрасний час надій і впевненості у тому, що всі мрії обов'язково збудуться. Час, коли зустрічаєш найвірніших у своєму житті друзів, коли закладаються основи майбутнього твого життя. Тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори.

За підтримки виконавчого комітету міської ради 30 червня у місті Ватутіне з нагоди Дня молоді відбулися різноманітні заходи в стилі «еко -friendly».

Ранковий велопробіг, у якому взяли участь 20 осіб, став чудовим стартом свята. Слід відмітити сім’ю Вовкотруб, активних учасників усіх міських спортивних заходів, а також наймолодшу шестирічну учасницю велопробігу Полінку Фенюк, яка самостійно подолала відстань майже у 18 кілометрів.

Гості та жителі міста мали змогу відвідати прекрасну ярмарку-виставку та цікаві майстер-класи, де на них чекали приємні сюрпризи і несподіванки, а також зафіксувати свій гарний настрій біля екофотозони. Ізюминкою еко-програми були фотоконкурс «Екологічні проблеми нашого міста», переможцем якого стала Софія Хоман, та інформаційний блок, проведений активісткою Дариною Линник та засновником міжнародного руху School Recycling World, який запроваджує систему правильного поводження з відходами в школах, громадах міста Юлією Мархель, що завітала до нас із міста Києва.

Урочистою частиною святкування став чудовий фестиваль талановитої молоді міста. На початку дійства всіх присутніх з Днем Молоді привітав секретар Ватутінської міської ради Сергій Бабюк. Зокрема зауважив, що в житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Молодість – безцінний дар природи і його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Побажав присутнім міцного здоров’я, успіхів у навчанні та роботі, творчої енергії, належних думок, сил, щоб втілити в життя все до чого прагне їх розум, душа і тіло. А також вручив від виконавчого комітету міської ради подяку танцювальній студії «Dance Pro Style», дипломи та цінні подарунки за особливі заслуги в розбудові молодіжної політики міста і з нагоди Дня Молоді: Линник Дарині, Музиченко Анні, Сподобаєву Івану, Смотрун Дані, Поліщук Олександрі, Іванюк Ірині, Яценко Ксенії, Пюстонен Софії, Пересунько Софії, Забіяці Ярославі, Дремлюзі Владиславу та Алєксєєвій Катерині.

Жителів міста та його гостей вразили своєю неперевершеністю виступи юних обдарувань танцювальної студії «DANCE PRO STYLE». Протягом фестивалю лунало багато сучасних пісень, музичних композицій у виконанні молодих талановитих виконавців. Жартівливі номери старшокласників загальноосвітньої школи №5 веселили присутніх та мали неабиякий успіх у глядачів.

Завершилося свято запальною, веселою молодіжною дискотекою.

Дякуємо всім хто долучився до організації та проведення чудового свята.

Інформація сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту