UAEU2.JPG

Сьогодні 79 випускників навчальних закладів міста отримали атестати про середню освіту, чим завершили шкільний етап свого життя. Далі – нові плани, амбітні задуми, вхід у доросле життя, повне випробувань та нових вражень.

Але це завтра, а сьогодні неповторне і яскраве свято. Свято зі сльозами на очах, адже закінчилась безтурботна пора дитинства.

За доброю традицією подивитись на випускників збирається чимала кількість містян. Прекрасні пані та легіні, разом зі своїми педагогами та батьками,  пройшлись святковою ходою до місця проведення урочистостей – площі Соборності.

З добрими словами настанов на подальшу долю виступив міський голова Олександр Лисюк. Він привітав випускників з важливою подією та побажав їм стати гідними громадянами нашої держави,  успішно пройти вступну кампанію, обрати саме ту професію, яка буде приносити не лише матеріальні блага, а й моральне задоволення.  Він наголосив, що яку б професію не обрали – кожна з них почесна та потрібна нашому суспільству.

Привітання прозвучали також від начальника відділу освіти Сергія Бурбела, який вручив випускникам грамоти за активну діяльність, за гарні показники у навчанні, за здобутки у конкурсах та олімпіадах. А двоє випускників отримали заслужені срібні медалі.

Звучали  щирі слова і від керівника танцювального колективу «DANCE PRO STYLE» Ольги Очкасової  та керівника театральної студії «НА БІС» Юлії Красільнік, які вручили пам’ятні подарунки своїм вихованцям, з числа сьогоднішніх випускників, та побажали їм здійснення найзаповітніших мрій.

Не забувати своїх батьків і рідного міста та досягти всього задуманого - ці побажання прозвучали від помічника народного депутата Валентина Ничипоренка Наталії Мясникович.

На адресу іменинників свята прозвучало багато гарних слів та найкращих побажань, а завершилась святкова програма ніжним та трепетним вальсом у виконанні випускників.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики