gerbuk.JPG

На водопровідних насосних станціях «Гримуча-1» та «Гримуча-2» різко скоротився видобуток питної підземної води спричинений погодними умовами – аномальною жарою та використанням питної води для поливання городів мешканцями с.Юрківка. Ситуація що склалася привела до нестачі води у багатоповерхових будинків м.Ватутіне.

З цього приводу сьогодні було зібрано комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, засідання якої провів міський голова Олександр Лисюк.

З роз’ясненнями по обговорюваному питанню виступив головний інженер комунального виробничого підприємства «Водоканал» Віктор Бойніцький, який розповів про проблему з постачанням води  мешканцям міста та про заходи, які здійснює підприємство щоб всі споживачі могли отримати воду у своїх оселях.

Але до налагодження ситуації з водопостачанням, КВП «Водоканал» змушене тимчасово, з 25.06.2019 року по 27.06.2019 року, обмежити подачу питної води з 22:00 вечора до 05:00 ранку жителям вулиць с.Юрківка які підключені від насосної станції «Гримуча-2».

Просимо з розумінням поставитись до тимчасових незручностей. Міська влада та підприємство прикладає всіх зусиль, щоб відновити водопостачання в безперебійному режимі.

Також звертаємось до споживачів води на вулицях Островського, Шовковична та лейтенанта Кривошеї, які використовують воду із міської  мережі для крапельного поливу городніх культур. Ваші дії унеможливлюють забезпечити водопостачання всіх споживачів на означених та прилеглих вулицях. Тому прохання обмежити використання води для поливу.

Інформація відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи